Visualisering

Vi hjälper er att visualisera era projekt, konceptritningar, befintliga förhållanden och nyproduktion med mera. Vi hjälper er att skapa fotorealistiska 3D bilder och filmer för att förbättra kommunikationen till ditt projekt på ett tydligt och lättförståeligt sätt.  

Hur vi jobbar

Beroende på vilken geografisk information ni vill visa upp hjälper vi er att skapa en tydlig och lättförståelig visualisering.

Punktmoln insamlade med drönare eller skanner är ett ypperligt verktyg för att visualisera data på ett enkelt och tydligt sätt. Vi kan även bistå med 3D-modellering, renderade konceptbilder med mera.

Vi hjälper er att få en ökad förståelse för hur ert projekt ser ut och fungerar redan innan det är verklighet. Bygg upp inspirerande miljöer runt omkring. Behandla informationen lättare, snabbare och ta effektivare beslut. 

Visualisering av två tennisplaner, gjord i 3D.

Kontakta oss idag

Kontakta oss idag för att få en samarbetspartner med lång erfarenhet som du kan lita på. Vi finns i Tyresö men arbetar i hela Storstockholm och Mälardalen med omnejd. Välkommen till Kartverkstan!