Om oss

Mätkonsulter du kan lita på

Kartverkstan är en kompetent och lösningsorienterad samarbetspartner till dig inom samhällsbyggnad som behöver mätningstekniska tjänster snabbt och med rätt kvalitet.

Vi är ofta en liten aktör i stora projekt samtidigt som våra tjänster är nödvändiga för projektens möjlighet att fortskrida och slutföras. De mätdata som vi levererar ligger i många fall till grund för stora beslut och åtgärder som kan vara helt avgörande för ett projekt.

Genom ständig utveckling och ett lösningsorienterat arbetssätt uppnår vi bestående hållbarhet för både kunder och medarbetare.

Mätning vid landsväg.

Inspiration för utveckling

Vi har en väl inarbetad värdegrund som varit en ledstjärna för verksamheten sedan den startades av Roland Petterson 1988.

Vår värdegrund bygger på våra kärnvärden som vägleder vårt dagliga arbete i allt från tänkande till handlande och bemötande, både internt och externt, på alla plan och i alla situationer. Kärnvärdena är källan till inspiration i vår mission att verka för ständig utveckling och förbättring.

För dig som kund och samarbetspartner innebär det att vi är:

Pålitliga

Vi tar ansvar, bryr oss om varandra och dig som kund, och håller vad vi lovar.

Engagerade

Vi jobbar alltid utifrån ditt fokus för att förstå ditt behov och leverera rätt tjänst för varje uppdrag.

Lösningsorienterade

Vi är flexibla och kreativa vilket gör oss unika och ger oss ett försprång i vår bransch. Vi strävar ständigt efter utveckling och förbättring, både på individnivå och som företag.

Effektiva

Vår mångsidiga kompetens och långa erfarenhet gör att vi snabbt kan hjälpa dig som kund och varandra i vårt dagliga arbete.

Transparenta

Vi är öppna och tydliga i vår kommunikation med varandra och dig som kund, vilket skapar förtroende och goda samarbeten.

Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt val av Kartverkstan som leverantör och samarbetspartner – kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

Atkins logotyp
Tyresö kommun logotyp
Exergi logotyp
Geomind logotyp
Afry logotyp
Funkia logotyp
Tenet logotyp
Nacka kommun logotyp
Peab logotyp
Roslagsvatten logotyp
Spentab logotyp
Stockholm Vattenavfall logotyp
Structor logotyp
Sweco logotyp
Vatten logotyp
WSP logotyp